Az önce Ziraat Mobile Giriş Yaptım Benden Anne Kızlık Soyadımın Belirli Harflerini Sordu %10000 Dogru girmeme ragmen sistem hata verdi bilgilerde yanlıslık var diye müşteri hizmetlerini aradım bilgilerde bi yanlıslık vardır dedi nasıl yanlıslık var hocam annemin kızlık soyadı değişmedi heralde dedim vardır şubeye gidin dedi ( geçenlerde aynı sorun oldugunda bi kaç kez çıkış yapıp denedigimde giriş yaptım) neyse telefonu kapattım bi kaç kez daha denedim şifremi kilitledi şifremi sıfırlamam için benden kimligimin arkasını kameraya okutmamı istedi okuttum zar zor orayı atladım bu sefer önünü okut dedi yani bunu telefondan anlamayan birinin yapması imkansız 5. Denememde onuda okuttum bu sefer yüzünü kameraya getir yüzünü okut dedi kimliktekiyle aynı değil diyor ben şimdş ne yapayım mecbur şubeye gidicem insanları şubeden uzaklaştırmaları gerekirken şubeye yönlendiriyolar yarın şubede hiç yoksa 60 70 kişilik sırada ufak bi şifre işlemi için beklemem gerekecek hayatımda çalıştıgım en vasıfsız banka oldu gözümde sizin fikirleriniz nedir ?