FaTe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne hatası veriyor onu da yazarsanız ?

Birde size nacizane tavsiyem , anladığım kadarıyla php öğrenmeye çalışıyorsunuz , ama bu şekilde eski , modası geçmiş , prosedürel kod yapısı ile yapılan çalışmalar size faydadan çok kafa karışıklığı getirir.

OOP ve MVC yapı ile videolar izleyerek temeli sağlam atarsanız sonra sizin için daha rahat olur.
Merhabalar,evet yeni öğrenmeye çalışıyorum YouTube'da izlemiş olduğum eğitim baya eskiymiş sonradan fark ettim.. @rotrix; hocam sağ olsun kendi kodlamış olduğu bir scripti hediye etti inceleyip mantığı kavrayabilmem için şimdi kod mantığını anlamaya çalışıyorum.

coder63 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kodları detaylı incelemedim AMA mysql_query artık kullanılmıyor. PHP sürümünüz 5.x değilse hata vermesi muhtemeldir. PHP sürümünü 5 olarak ayarlayıp test edin isterseniz.
Öncelikle vaktinizi ayırıp sorunu bulduğunuz için teşekkür ederim.Evet izlemiş olduğum eğitim videosu 2016 yılına ait ve php'nin çok eski sürümünü içeriyormuş.Rotrix hocam daha temiz ve güvenli kodlanmış bir scriptini hediye ederek incelememe vesile oldu.Biraz karışık ama mantığı yakarsam gerisi kolay gibi gözüküyor