Dünde paylaşmıştım bugunde paylaşıyorum, Bazı arkadaşlar şansa kadere 10 20 hesaptan 1-2 tane geçiriyor demiş bazı arkadaşlar için belki doğrudur ama ben kendimce çözdüğüm reklamlarımın sorun yaşamadığı yöntemi paylaşıyorum herkes faydalansın.
Yaptıklarım sırasıyla;
Modem Adını değiştirdim
Ip sıfırladım
Google Chorme'den Facebook'a giriş yaptıktan sonra Sayfa oluşturup gerçek kişiymiş gibi 3 gruba istek attım, 3 arkadaş isteği gönderdim daha sonra videolara gelerek oradan 10 dakika bi canlı yayın izledim yorum attım.
Daha sonrasında bi sayfa beğenip sayfanın 1 gönderisine yorum ve beğeni attıktan sonra ana sayfada 2 dk bekliyorum ve sayfa tanıtımı yap'a tıklıyorum googleden buldugum görselin üstünü paintten karalıyorum onu ekliyorum ülke TR yaş 23 55 ve 5 gün 300TL olarak reklamı çıka tıkladıktan sonra kart bilgileri istiyor orada kartı girip vergi noyu geç diyorum sayfa tanıtımı atıyor daha sonrasında ADS MANAGER'a girip 2-3 kere sayfayı yeniliyorum ve Billing'ten faturaya baktığımda 60-150 oluyor daha sonra sayfa tanıtımını iptal edip kendi reklamımı çıkıyorum.
Aynılarını Portable Firefox'la denedim ve ikiside aktif sonuçlar aşağıda. Başka yaptığım birşey yok detaylıca yazdım lütfen mesaj atmayın dönemiyorum kendimi kötü hissediyorum. Herkese kolay gelsin..
TL olan 60
Kron olan 150
Hocam modem adı değiştirmekten kasıt SSID mi?