Faturalandırma sistemine çözüm gerekmiyor sadece bu şekil suistimal edenlere karşı önlemler alıyorlar. Geçen yıl forumda kullanılan method ile şimdi kullanılan method arasında dağlar kadar fark var. Bu işi sağlam yapanlar her ay başka bir methoda geçiyor. Copy paste gidenler de hep yardım konusu açıyorlar. Bende bi ara copy paste gittim, baktım alacağım hataların haddi hesabı yok. Çalışma yöntemlerimi tamamiyle değiştirdim. Facebook Pos' da bir sorun var diyorsunuz da neye dayanıyorsunuz hocam ? Dünya genelde bu işi o kadar farklı yapanlar var ki lütfen bakış açınızı genişletin. Facebook Pos'da sorun var, kart eklenmiyor demek Facebook'u bu forumdan ibaret sanmaktır. En basitinden
@abdullah07; hocam kısa bir süre önce kart ekleme yöntemini foruma açıkladı. Bunun gibi bir çok kart ekleme yöntemi var. Rahatlıkla kart ekleyebiliyorum sorun yok.
Neyse hocam sizin düşünceniz size, benim düşüncem bana. Polemiğe girip, birbirimizi kırmaya gerek yok. Selametle.
Dediğin gibi bir çok yol var ama inan gerçekten facebook bazen çok basit hatalar yapabiliyor .Geçen ay bir logo ekleyeceklerdi millet 2 gün reklam çıkamadı panelden mesela.Algoritma sürekli degişiyor facebookta.Adamlar sürekli yenilik halinde ama hataları var gerçekten .