Hala sorun devam ediyor mu ? , ne zaman düzelecek ?, bugünde sorun devam ediyor diyen arkadaşlar var umutlu olmanıza hayran kaldım lakin Facebook'da sorun yok, sorun kullanılan yöntemlerde.
Bir diğer büyük yanılgı ise güncelleme olduğu vakit reklam açılamayacağı, güncelleme bittikten sonra reklam açılabileceği. Ya arkadaşım Facebook güncellemeleri boşuna mı yapıyor ? Elbette ki sizin bu kullandığınız yöntemlere karşı da önlemler alacak değil mi

Yurtdışında insanlar 4g proxy - residential ip - multilogin vs. vs. çeşitli materyallar kullanıyor, deli gibi bu iş üzerinde çalışıyorlar, bu işi yapmak için aylık giderleri en az 5000 tl civarı. Sen gel 2 tlye hesap al sayfa tanıtımı yap pep gir 150 tl al. Yok canım

Facebook kategorisi son zamanlarda çöplüğe dönmüştü bakın forumda faturalandırmalı hesap satan kalmadı artık herkes faturalandırmaya uygun hesap satıyor niye ? Çünkü insanlar basit fatura alma yöntemlerini 100-200 tl gibi komik rakamlar karşılığında sattılar. Ee noldu ? 2 gün önce işi öğrenenler SÖZDE eğitim satmaya başladı ( 50 kelimelik pdf :/ ) , indirimli reklam hizmeti ( parayı ödersin, reklamın çıkmaz en son iade istersin engeller.) vermeye başladı. Eee haliyle Şikayetim Var kategorisinde FB reklamcılarıyla ile ilgili sayısız şikayet açıldı.

Gelen güncellemeden çok memnunum umarım Facebook daha da sıkılaştıracaktır ki gerçekten bu işe büyük para, büyük zaman harcamış. Ailesine, eşine, dostuna ayıracağı vakti bu işe ayırmış insanlar sadece bu işi yapabilsin yani gerçekten HAKKEDENLER.
Ve de arkadaşlar herkes birbirinden copy paste yöntemler kullanmaya devam ettiği sürece hep böyle sorunlar yaşanacak, genel sorun var denecek. Hayır, genel sorun yok sizin kendinize özel bir yönteminiz yok, ortada bi emek yok.

Gerçekten çabalayanlara, gerçekten emek verip bu işi yapanlara selam olsun. Sağlıcakla kalın.