Bende dünden beri sanal kart stoğu yapıyorum. Malum facebook yüzünden işler bir iki günlüğünde olsa kesatlaştı. Aslında bi yandan benim için iyi oldu gibi bişi. Tamam para kazanamadım. Ama normal zamanda da sanal kart yetiştiremiyordum müşterilerime. Hazır fırsattan istifade stok yapayım bu süre zarfında dedim ve daha fazla talebe karşılık verebileyim. Daha fazla musterinin ihtiyacını karşılabileyim dedim. Böylelikle bu kesat geçen 1-2 gün bana ileriki günlerde daha fazla kazanç olarak geri dönecek. Demek istediğim şu aslında ben sanal kart sattığım için kart üzerinden söyledim. Fakat sürekli denemeler yapan arkadaşlara tavsiyem. Şu 1-2 günü bence iyi değerlendirip. Hesap ve sanal kart stogu yapın. Sorun düzelince zaten bilginiz haberiniz olur. O zmn kısa sürede büyük iş, vurgun yaparsınız. Herkese hayırlı forumlar, hayırlı günler ve hayırlı işler dilerim. Kolay gelsin.
Hocam iyi diyorsunuz lakin şuan piyasda açılan hesaplar socian ile açılıyor, açtığımız 50 hesabın 5 tanesi aktif kalıyor. Tabii burda sorun socian botunda değil Facebook'ta. Güncelleme veya hata her neyse sadece reklamda değil yeni açılan hesaplarda da mevcut. Stokta yapamıyoruz.