Merhaba Değerli Forum Üyeleri,
Sizinle Optimizasyon ve satışlarınızın artmasına yardımcı olacak bir konuya değinmek istiyorum. Benim İşletmem, Google Haritaların sitenize müşteri çekmek konusunda çok faydalı bir araç olduğunu anlatmak istiyorum.
Konuyu fotoğraflarla ve öncesi sonrası şeklinde müsait olunca değiştireceğim. Öncelikle iskelet halinde yapmanız gerekenleri anlatmak istiyorum.
Benim işletmem sayfasına girdikten sonra, hiç alanı boş bırakmadan doğru ve güncel bilgiler ile doldurun. Her gün mutlaka bir yayın paylaşın. Ürününüz olabilir, haber olabilir, blog olabilir. Her gün işletmenizi verdiğiniz hizmet sektörü ile ilgili güncelleyin. E-Ticaret sitesi işletiyorsanız, her gün mutlaka bir paylaşım yapın. Bu paylaşımları günde 3 kere yapmanızı
öneririm.
İşletme ayarlarında
Ürünler kısmına girelim
Vermiş olduğunuz hizmetleri bu şekilde ürünler bölümünden ekleyin, ve o sayfaya en uygun düğmeyi kullanarak bağlantı ekleyin.
Eğer bir E-Ticaret sitesi işletiyorsanız, Kategorileri, ürünleri vakit buldukça ekleyin. Hizmet bölgenizi Türkiye, ve Büyük şehirler olarak güncelleyin. Arama sonuçlarında Google tarafından Markanızın oluşturulduğunu ve ön planda olduğunuzu 15 gün içerisinde fark edeceksiniz. Bölgesel bakım/onarım/hizmet sektörlerinde kullandığım oldukça etkili bir yöntemdir. Google Servislerine ne kadar değer verir, Doğru kullanırsanız, bunun karşılığını geç de olsa alırsınız.