oguzbar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hâlâ reklam çıkamayan var mı ya

Bu uslup yakışmamış.İnsanlar burda yardım konusu açmış.Siz aklınızca hava atmaya yazmışşınız.Sırf sizin gibilere yardım edince kendini bir halt sanip 2 gun sonra satis konusu aciyorlar diye kimseye yardim etmiyorum biliyor musunuz ? İllaha sizin gibilere inat herkeze yardım ettireceksiniz ama işlerim yogun.İki bir şey ögrenince kendini reklamcimi saniyorsun .Bu arada kim oldugumu gormek istiyorsan imzamdaki konumu inceleyebilirsin...Seninle polemige girerdim de gerek yok zaman israf etmeye.. Yardim konusu acilmis yardim edecekseniz edin etmeyecekseniz egonuzu baska yerde tatmin edin.Reklamci gormek istiyorsan konuma bak.Millete hava yapma.Neyse yazip yazip siliyorum sinirden.Engelleyeyim en iyisi seni de gormek istemiyorum.
Edit: Arkadaslar instagram yeni hesap acin isletmeye alin sonra faceyi baglayin tanitimi instagramdan cikin biraz harcama yaptikran sonra reklami durdurup kendi reklaminizi cikin .
Her hesap girisinde temp dosyasini ip adresini ve tarayiciyi yenileyin.Soyleyeceklerim bu kadar lutfen kimse alinti yapmasin .Konuya son mesajim herkeze iyi forumlar dilerim.
Cevap verdigim arkadas sende bosa cevap verme okumayacagim cunku.Seninle zaman kaybedemem .İyi forumlar herkeze.