Merhaba. Ergenliğime ilk girişimde yani ortalama olarak 7 8 yıl kadar önce bir kaç tanıdığım insanın yanlış yönlendirilmesi ile hem büyü hem de paranormal olaylara merakım bi hayli artmıştı. Bahsettikleri şeyler papaz büyüsünü andırsa da resimdeki malzemelerin papaz büyüsüyle hiç bir ilgisi ve alakası yok Çok fazla bu tarz olaylara merak salmamanızı şiddetle öneririm. Genel olarak bu tarz gerçek olaylar var, gerçek büyücülerde eski zamanlarda varmış. Ben şu anda "sevdiğim kızı kendime nasıl aşık edebilirim büyüsü" için kalkıp 35 tl ye yapacak bir insana güvenmem. Arkadaşlar bu işlem Türkiye'de yasak ve ağır yaptırımları olan bir suç. Büyü, büyücülük ve bu tarz işlere ön ayak olmak. Biraz araştırırsanız ne gibi yaptırımlar ile karşılaşılacağını bulabilirsiniz. Gerçek bir büyücü var diyelim. Gerçekten yapıyor bu işi (ki hiç sanmıyorum şu anda). Sizce sosyal medyadan reklam mı yapar ?
Arkadaşlar bazı şeylere gözü kapalı inanmayalım. Sadece para tuzağı olan şeyler bunlar. Yaşadığım bir olayı da anlatayım;

Telefon tamir atölyesinde çalışırken teknikerlerden bir abimizin akrabasının çocuğu olmuyormuş. Aile de kalkıp tabiri caiz ise üfürükçü hoca arayışına giriyor. Tekniker abimiz de kalktı "Ben yaparım daha önce de yaptım." dedi ve bu işlem için 50000 tl isteğinde bulundu. Tek yaptığı fatiha suresini 3 kağıda yazıp işte birini dereye birini akarsuya birini de yemeğe atıcan vs vs dedi anlattı. Kadın gitti. Tekniker abimizin surat ifadesini görmeniz lazımdı

Aranızda inanmayanlar, mantıksız bulanlar olacak. Buna eminim.

Her neyse. İnanmayın inananları da bir an önce uyarın.
İyi çalışmalar ve bol kazançlar dilerim herkese.
Saygılarımla...
Emre Memiş