Harika bir proje dedim. Çünkü çevremdeki yüzbinlerce çevresi olan sayısız gezgin dostum var. Kendi çevremi kıyasladığımda proje harika olacak.
Öneri ve fikirlerinizi verebilirsiniz. Kısaca projeden bahsediyorum
1- İnstagram üzerinden bir gezgin sayfası üzerinden canlı yayınlar yapılacak. Bu canlı yayınlar soru-cevap-öneri-hayat hikayesi-biyografi şeklinde olacak.
2- Yapılan canlı yayınların videoları işlenerek instagram ve youtube üzerinde yayınlanacak.

Tüm her şey hazır sadece internet sitesi kısmı eksik. Karar verilemeyen aşama nasıl bir tema kullanmalıyım. Blog, CV, Portfolyö, Vlog sitesi vs.

Örneğin xxxx Gezgin ile röportaj-söyleşi tadındaki video bitti ve bunları siteye xxx gezgin kimdir? Nereli? tarzında içerikler yazılacak. Aynı zamanda youtube videoları embed ile çekilecek.
İçerik formatını göz önünde bulundurarak biraz blogumsu, biraz ajansımsı, birazda vlogumsu bir tema.

Eğer güzel bir fikir ile geri dönüş yapan ve evet işte bu diyebildiğim bir arkadaşımız çıkarsa dijital dünyadaki birçok alandaki becerilerime dayalı olarak bende kendisine bu fikrin karşılığı olarak destek olacağım.