Uygulama adı : Pm atınız
Yayınlanma zamanı : 21 Şubat 2020
Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? : Evet
Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı : 4 Günde 3.25 Sterlin birikti
İndirilme/Değerlendirilme sayısı : +6000
İndirilme/Değerlendirilme kaynağı (organik, reklam, teşvik) : Organik ve Sosyal Medya
Uygulama tüm içeriği ve kaynak kod ile birlikte mi satılık, sınırlamalar var ise neler : Tüm içeriği kaynak kodlar dahil
Uygulamanın kullandığı sunucu/hosting var mı, var ise dahil mi, sunucu/hosting gereksinimleri neler : Hosting 1 ay idare edebilirim
3. Parti (Codecanyon vb) marketlerden alınmış bir uygulama mı? : Codecanyon satın alındı
Uygulamanın kullandığı lisanslı ürün mevcut mu? : Evet
Lisanslı ürün mevcutsa sonlanma zamanı : Sınırsız
Geliştirici hesabı dahil mi? : Hayır
Herhangi bir hukuki problem var mı (telif hakkı vb) : Yok

Merhaba, uygulamamız şubatta yayınlandı adsense hesabım pin doğrulayamadığım için reklam kapalıydı. 12 gün önce pin onayladım reklamlar gözükmeye başladı. 4-5 Günde 3.25(34 TL) Sterlin birikti. Uygulama ingilizcedir. İndirmeler yabancı ülkelerdir. Uygulamayla 7-8 aydır ilgilenmiyorum farklı projelerle ilgilendiğim için satılıktır.

Önemli bir domainime lisanslı domaini satmak istemiyorum. Siz sadece google play'de uygulamanın devrini almış olacaksınız.
Codecanyon'dan uygulamayı satın alırsanız. 850 TL ye uygulamamı satabilirim. (Geliştirici hesabı dahil değil) Uygulama 22 Dolar + 850 TL = 1019 TL Maliyeti var (Geliştirici hesabınız var ise)

Son 15 Günde 110 TL para kazandırmıştır!