Hepinize teşekkür ederim. 2 ay öncesine kadar hastalık haberleri alırken şimdi vefat haberleri almaya başladık. Şimdi neredeyse en yakınlarından bu haberleri alıyoruz. Çok korkuyorum. Gözümle gördüğüm aile bireylerinden eniştemin kardeşi oluyor. Çok genç ve yürüyerek gittiği hastahane den 1 ay sonra dönmemiş olması. Çocukları , eşi .. ateş düştüğü yeri yakıyor ve ben tüm bu olanların hiç birine anlam veremiyorum. Gerçekten çok korkuyorum. Ölmekten değil de vebal olmaktan. Annemden babamdan.. Allah hepimize güç kudret versin.

Anlam veremiyorum nasıl olurda bu hastalığın tedavisi olmaz. Nasıl olurda aynı hastalığa yakalananlar biri hissetmeden atlatırken diğeri ölüme gider. Nasıl olurda tükürük yolu ile bulaşan bir hastalık tükürük yolu ile test edilemez. Havada asılı olduğunu gören bilim adamları nasıl olurda kimin pozitif olduğunun testini bile düzgün yapamaz. Nasıl olurda verilen ilaçların ölüme götürdüğü diğer organları bitirdiği kalp krizinden gittiği görülemez ...

Keşke biz sizin masraflarınızı 1 ay karşılamayız ölüm sayıları bu .. bu hastalık öldürüyor. Siz bilirsiniz deselerdi. Belki bir ihtimal...daha mı iyi olurduk.

Kafam çok karışık.