Hocam ben normalde GoDaddy ve NameCheap üzerinden alıyorum. Şimdi baktım harbiden 20 - 25 TL' ye gördüm, daha ucuzu da vardır detaylı araştırmadım. Sponsor hosting tabirini de ilk defa duydum, o da varmış harbiden. 5 TL' ye bile hosting varmış hatta normal firmalarda.
Ben birkaç firma arasında tıkılıp kaldığım için bu kadar olduğunu bilmiyordum piyasanın. Güzel - Veridyen - Ihs' yi biliyorum sunucu işinde de. Ama daha niş firmalarda prosedür nasıl yürüyor? Sonra sıkıntı çıkıyor mu? Sunucu tarafinda ve ya domain alımı sonrası türlü şeyler falan...
Domain konusunda bu tür firmaları öneririm. Genel firmalardan baya iyilerdir. LWS.FR'de tek dikkat edeceğin nokta Firma içi hesap transferi faiş rakamdır. Satış yapacaksan ayır mail hesapları açıp ayrı ayrı domain alacaksın. Buna dikkat et. Satarken hesap olarak satacaksın.
Bu saydığım domain firmaları diğerlerinden eksik kalır yanı yok. Şunu diyebilir ns yönlendirmesinde TR den herhangi bir firmadan yaptığında 8 saat hatta 24 saat gibi zaman sürebiliyor bazen. LWS.FR de yaptığımda 2-4 saat gibi rakamlarda sonuç aldığım olmuştu.
Hele hosting konusunda ihs ye sakın bulaşma benim en sevmediğim türk firmalarından birisidir. En iyisi zaten ilk dediğiniz. Poyraz'da iyidir arada kopma yaşanıyor ama çok takılacak bir nokta değil.