Aylık 8-10tl ile hosting alabilir. Ayrıca forumda sponsor hosting bölümü var ordan düzgününden 1 yıllık bedava hosting alabilir. Domain konusunda 8-10tl gibi fiyatlara .com / .net alabilirsiniz.
Edit: Firma belitmemişim onu istemişsiniz;
Hosting konusunda reklam olmasın forumda çok sponsor hosting veren var. Örnek vermem gerekirse (Poyraz Hosting 1 yıl bedava veriyor)
Domain konusunda benim en sevdiğim düzgün firmaların başında gelen LWS.FR den 1 Euro ile .com / .net alabilirsiniz. Ama normal şekilde almazsınız. Şu linkten 1 euro ile alım yapabilirsiniz
LİNK:
https://www.lws.fr/index_domaine.php...FU4lfAodBEpV0g
LWS.FR Türkiye'de bulunan firmalardan iyi bir firmadır.
@oguzhanx; Gereksiz yere 60tl para vermeni önermem vereceksen bile porkbun gibi firmalara vermeni öneririm.
Hocam ben normalde GoDaddy ve NameCheap üzerinden alıyorum. Şimdi baktım harbiden 20 - 25 TL' ye gördüm, daha ucuzu da vardır detaylı araştırmadım. Sponsor hosting tabirini de ilk defa duydum, o da varmış harbiden. 5 TL' ye bile hosting varmış hatta normal firmalarda.
Ben birkaç firma arasında tıkılıp kaldığım için bu kadar olduğunu bilmiyordum piyasanın. Güzel - Veridyen - Ihs' yi biliyorum sunucu işinde de. Ama daha niş firmalarda prosedür nasıl yürüyor? Sonra sıkıntı çıkıyor mu? Sunucu tarafinda ve ya domain alımı sonrası türlü şeyler falan...