Sillage adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
XXXX mağdurlarından birisi benim. Kendisine hukuki sürece girmeden önce zaman tanıyorum 3-5 günde olsa ne olur ne olmaz insanlık hali hastalanmış vs diyerek. Süre sonunda ise ne olursa olsun ben hukuki yollardan her türlü hakkımı arayacağım 1 Liram dahi olsa bırakmam peşini asla. Çalışanlarının isimlerini vs. hepsini dosya içerisinde geçirteceğim. Olayın altından ne çıkacağı belli değil düşündüğüm gibi ise tekrardan belirtmek istiyorum çalışanların isimleri vs. Hepsi dosyada yer alacak. Aynı şekilde onlarında adalet karşısında ifade vermelerini istiyorum.

En son personele yazdığımda RECEP Bey'in döneceğini söyledi tekrar sordum kesin ve net mi diye evet dedi ama dönmedi aradan bir gün sonra tekrar sordum sitem etti anlayışlı olun diye. Valla anlayış manlayış yok artık. Personellerde biraz empati duygusu olsa bizlerin hangi durum içerisinde hangi duygu içerisinde olduğumuzu kolaylıkla anlarlar zaten ama yok yani yok. Her neyse kendilerine tanıdığım sürenin bitimine az kaldı kanıtlarımı her türlü kayıtları vs. Hukuki süreçte kullanacağım. Giden XXXX rakam olsa X rakamda olsa umurumda değil.
Merhaba, mağdur olanlardan biride benim.
Konuyla alakalı bende hastalık vb durumlardan dolayı 10 gün bekleyeceğim. Sonrasında her hangi bir dönüş olmazsa yasal süreci şirket avukatım tarafından başlatılacak ve sürdürülecektir.
Mağdurları toplayan biri olursa iyi olur. Dos

hakobaba adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar arkadaşlar,

Bana atanan danışmana mesaj atıyorum cevap 1 gün sonra geliyor bir daha yazınca. Recep bey hiç cevap vermiyor bana hasta vs diye bir şey soylenmedi hiç ama gelen bir cevap mesaj yok.
Neyse gelelim şimdiki duruma yine dün mesaj atmıştım danışmana bana Özel atanan sözde cevap vermedi bugün bidaha attım şimdi cevap verdi fotoyu bırakıyorum aşağıya;

Şimdi durum şu recep bey hasta vs denmiş başkalarına olabilir bir şey demiyorum insanlık hali herkesin başına her şey gelebilir bilmeden kimsenin günahına girmek istemiyorum ama danışmanın bana attığı mesajda "ben yarın ofise gidince bizzat soyliyim" bu mesaja göre bizzat soyliyim dediğine göre recep bey ofiste eeee ofiste ise neden kimseye dönüş yapmıyor iadeler gerçekleşmiyor recep beyden tek bir mesaj dahi gelmiyor şuan hasta olan birisinin ofiste ne işi var ?
Bu mesajdan sonra bende inanmıyorum hasta vs olduğuna.

Ayrıca şunu da eklemek istiyorum bu ads reklam işinden anlamıyorum ilk defa reklam çıkacağım için hayatımda bilen birisine yaptırmak istedim ve bu Eşikli vs hesapları daha önce duyduğum için almadan önce sordum bana denen şu mesajar hala duruyor borçlandirilan esikli vs hesaplardan değil başkalarının parası kalmış bırakmış hesaplarını alıyoruz onlardan reklam çıkıyoruz şeklinde olmuştu illegal bir şey var mı dediğimde illegal hiç bir şey yok denmişti. Şuan yinede bilmiyorum nasıl reklam çıktıklarını çünkü eğer öyle ise bana uygun olmayacağını söylemiştim çünkü borçlandırılıyorsa google bana göre helal kazanç olmaz bu ama öyle değil tamamen legal denmişti ve şu linki atmıştı
https://www.adsreklam.net/hizmet/17/...i-satin-alalim
Hesapların bu şekilde olduğunu söylemişti reklam çıkılan hesaplar bu şekilde mi legal mi yani sizlere sormak istiyorum bu konuyu ?