XXXX mağdurlarından birisi benim. Kendisine hukuki sürece girmeden önce zaman tanıyorum 3-5 günde olsa ne olur ne olmaz insanlık hali hastalanmış vs diyerek. Süre sonunda ise ne olursa olsun ben hukuki yollardan her türlü hakkımı arayacağım 1 Liram dahi olsa bırakmam peşini asla. Çalışanlarının isimlerini vs. hepsini dosya içerisinde geçirteceğim. Olayın altından ne çıkacağı belli değil düşündüğüm gibi ise tekrardan belirtmek istiyorum çalışanların isimleri vs. Hepsi dosyada yer alacak. Aynı şekilde onlarında adalet karşısında ifade vermelerini istiyorum.
En son personele yazdığımda RECEP Bey'in döneceğini söyledi tekrar sordum kesin ve net mi diye evet dedi ama dönmedi aradan bir gün sonra tekrar sordum sitem etti anlayışlı olun diye. Valla anlayış manlayış yok artık. Personellerde biraz empati duygusu olsa bizlerin hangi durum içerisinde hangi duygu içerisinde olduğumuzu kolaylıkla anlarlar zaten ama yok yani yok. Her neyse kendilerine tanıdığım sürenin bitimine az kaldı kanıtlarımı her türlü kayıtları vs. Hukuki süreçte kullanacağım. Giden XXXX rakam olsa X rakamda olsa umurumda değil.