Arkadaşlar ben perfex kullanıyorum ve müşterilerimede kurup gösteriyorum, en çok sevdiğim yanı custom firld özelliği, oda şu demek, mesela proforma ekranında sizin görmek istediğiniz alan vardır, ama o ekranda olmadığı için gider yazılımcı ararsınız, birde yapabilirmi oda belli olmaz, ama bu crmde custom field ekleme özelliği sayesinde hemen hemen tüm ekranlara istediğiniz alanı hemen ekleyebiliyorsunuz, yanı her ekranı ihtiyacınıza göre büyütebiliyorsunuz. Müşteri yönetimi, teklif, proforma ve fatura özelliği, Credit noter özelliği, her gönderilen mailin içeriğini duzenleyebiliyorsunuz, vs. Vs. Vs. Okadar çok özelliğe sahipki, inanın pişman olmazsınız. Bir kere alıp ömür boyu tüm güncellemelerden faydalanabilirsiniz. He birde bi güzelliği daha var, sadece perfex için geliştirilmiş ve geliştirilmekte olan onlarca yeni eklentiler var, bu sayede sistemi inanılmaz boyutlara taşıyabilirsiniz, mesela chat, insan kaynakları, ürün satışları, pos vs. Çok yazdım zaten, en az bi 10defa saha yazabilirim, bitmez. Alın Arkadaşlar, verin parasını Alın.