Bi method çözerken onlarca hesap patlatıyosun, görsel hazırlıyosun vs. İnternet paketinden gidiyor tamamen fuzuli masraf yapıyorsun. En önemlisi vaktinden veriyorsun ki birşeyler çözebilesin reklam atabilesin. Şimdi güzel yorumuna hitaben cevap vermek istiyorum. Sen sırf bir reklam atabilmek için kaç tane hesap patlattın ? Yani bu işten ekmek yiyebilmek için emek harcadın mı ? Uğraş gösterdin mi ? Yorumlarında ki bazı yerler doğru fakat herkes odaklı konuştuğun için cevap veriyorum. Günlerce boşa reklam attığımı da biliyorum, belki bu zamana kadar binlerce lira cepten yedim sırf method çözebilmek için. İşin diğer kısımlarını çözerken vakit harcadım, cloaker linklere para harcadım, hesaplara para harcadım, emek harcadım. Ben sana neden methodumu vermek zorundayım ? R10'da tonla konu var madem çamur atmak bu kadar kolay sen neden araştırıp deneyerek yapmıyorsun ? Çünkü zora gelemiyosunuz. Herkesin kendi methodu vardır, bu işte bir eksik veya bir fazla tık attığın zaman işler değişebiliyor. O yüzden böyle konuşmak yerine sende birşeyler deneyip keşfet, eğer ki bu işi çözerken harcadığın emeği paylaşmak istersen seni de bu konu altına tekrardan bekliyorum.
Sadece bu problem için dünden bugüne 45 adet hesap patlattım.
Bireysel birşey yada bir beklentim olmadı olamaz.
Herkes kendi ekmeğinin peşinde diyen sizsiniz.
Ayrıca sizden method vs isteyen yok dikkatli okuyunuz yazdıklarımı.
Sitem ettiğim konu şudur. Kimse yaptığı işin arkasında durmuyor ?
Neden durmuyor neden sattığınız hesapların sattığınız methodların arkasında değilsiniz o kadar emek veriyorsunuz ?
Merak etme yeni yetme değilim. Herkesin kendi methodu dediğinizde kart gir çarpıya bas yok ordan gir böyle method yoktur maalesef siz bunları method zannediyorsunuz.