Biride çıkıp şunu böyle yapın demez neden demez biliyormusunuz?
Herkes method satma peşinde 1
Herkes 150 lik hesap satma peşinde bu 2
Herkes birbirine yardım yerine hak yeme bedava para kazanma ahlaksız ticaret yapma peşinde bu 3
Forumda facebook özellikle artık ana amacından çıkmış vaziyette.
Daha düne kadar 150 tl method satıp şuan bu konuyu okuyan o kadar çok insan var ki
İnsanlar diyorki herkesin reklam çıkma yolu farklı.
Farklı olan nedir ? Kesin şunu böyle yaparsan 150 alıyorsun diyen 1 tane adam var mı ?
Adamlar method satıyor 2 gün sonra yardım için yazıyor satıcı o beni ilgilendirmez sana kart atayım onu böyle yap falan filan
PALAVRA ARKADAŞ PALAVRA KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN ARTIK.
Bu yüzden ben birşey görmedim ben neden göstereyim kafasındalar anlayacağın.
Bi method çözerken onlarca hesap patlatıyosun, görsel hazırlıyosun vs. İnternet paketinden gidiyor tamamen fuzuli masraf yapıyorsun. En önemlisi vaktinden veriyorsun ki birşeyler çözebilesin reklam atabilesin. Şimdi güzel yorumuna hitaben cevap vermek istiyorum. Sen sırf bir reklam atabilmek için kaç tane hesap patlattın ? Yani bu işten ekmek yiyebilmek için emek harcadın mı ? Uğraş gösterdin mi ? Yorumlarında ki bazı yerler doğru fakat herkes odaklı konuştuğun için cevap veriyorum. Günlerce boşa reklam attığımı da biliyorum, belki bu zamana kadar binlerce lira cepten yedim sırf method çözebilmek için. İşin diğer kısımlarını çözerken vakit harcadım, cloaker linklere para harcadım, hesaplara para harcadım, emek harcadım. Ben sana neden methodumu vermek zorundayım ? R10'da tonla konu var madem çamur atmak bu kadar kolay sen neden araştırıp deneyerek yapmıyorsun ? Çünkü zora gelemiyosunuz. Herkesin kendi methodu vardır, bu işte bir eksik veya bir fazla tık attığın zaman işler değişebiliyor. O yüzden böyle konuşmak yerine sende birşeyler deneyip keşfet, eğer ki bu işi çözerken harcadığın emeği paylaşmak istersen seni de bu konu altına tekrardan bekliyorum.