ismetkerem44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ss kaldirirmsiniz lütfen. Ilk olarak benim beklentim gitme vb. Demeleri için değil.
Hiç bir insan kolay kolay evet cidden hataliyim diyeceğini zannetmiyorum. Bende konuyu bu yüzden açtım. Eğer hatam varsa öğrenmek istiyorum. Ona göre kendime çeki düzen verebilirim. Yani konu algı yaratmak için açılmadi.
Bu kafa ile gidersen bu forumdan da banlanırsın. Forumda misafirsin. Ben bu foruma 15 seneye yakındır üyeyim ve ben de bu forumda misafirim. Bu forumun sahibi Coşkundur. Moderatörler de Coşkun'un belirlediği kuralları uygularlar. Sen belirlenen kurallar içinde forumda faaliyet gösterirsin. Kuralları ve yönetimi beğenmiyorsan çıkış butonu oradadır. Çıkarsın kendine uygun bir forum bulursun ya da kendine uygun bir forum kurarsın. Forumlar senin isteklerine göre kurallarını değiştirmezler ve hesap vermezler. Kimsenin sana bir hesap verme zorunluluğu da yok.

Hepsinin üzerine başka forumda yaşanılanları eksik ve yanlış aktararak burada konu açmışsın. Sen başka bir forumda, bu forum değersizleşti beni uzaklaştırın demişsin. Sonra buraya gelip seni uzaklaştırdıkları için şikayet ediyorsun.

Sen misafir olduğun bir evde sanki o evde bir hakkın varmış gibi gibi ev sahibinden hesap soruyorsun. Bu kafa ile hayata devam edersen pek çok yerden kovulmaya devam edersin.