Bu noktada coinleri tanimak oldukca onemlidir, cunku piyasanin tamami BTC ye baglidir, iste bu noktada bu bagliliga 1 ile 10 uzerinden puan verirsek ornegin BTC-ADA iliskisi 10 uzerinden neredeyse 9 dur. Yani BTC 1 arttiginda ADA 2 artar, 1 dustugunde ise 2 duser. Iste bu noktada BTC dominansina en dayanikli coinleri bulmak gerekmektedir. Cok cok cok dusuk fiyatli coinler iclerinde cogunlukla kendi balina veya balinalariyla gelir cogunluklada proje sahipleridir, ornegin bu tip bir coinde uste uste %5erlik dususler tabiri caizse cat cat diye gerceklesir ama ADA XLM LINK gibi coinler ilk dusus darbesinden sonra dusuk coinler gibi tepki vermezler. Velhasil diyecegim o ki risk dagitilmalidir ama bir mantik cercevesinde dagitilmalidir. Market Capi 100M alti coinler dalgalanmalarda buyuk yumruklar yer alim yerini cok iyi hesaplamaniz gerekir. Fakat bas alti coinler ornegin LTC ADA LINK XTZ vs vs optimum bir dengeyle kazanc saglar. Bu arada tabiki elimde tuttugum cok dusuk fiyatli yada market capli coinler var bi gelecek umdugum icin bunlar RSR FTM OCEAN VET gibi ama bunlara trade gozuyle degil aldim ve 5-10 sene unuttum gozuyle bakiyorum.