Herorahim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Keyfimin Kahyasımısın?

Hocam Anladım Bilgisizsiniz En Azından Kendinizi Rezil Etmeyin, Yurtdışı Siber Saldırılarlarda Konsolosluğa Şikayet Edilir ve Bunu Evime Posta Kargolayarak Değilde Mail Olarak İletilir. Sistemden 180+ Civarı Kredi Kartı Datası Sızıdırlsa Oturup Ağlanılmaz Herhalde

Zone-h Her Seferinde Doğrulama İstediği İçin Uzun Zamandır Kullanıyorum. THT de Green Team Ekibinde Olduğum Doğrudur.

1 - yurtdışı siber saldırılarda konsolosluk uğraşmaz kardeşim ilk önce gerekli emniyete şikayet edilir emniyet çalışma yürütür eğer gerçekten çok büyükse bunu ülkelerin kurmuş olduğu konseye taşır ab ve tr nin konseyi mevcut örneğin sonrasında konsey suçlunun bulunduğu yerden bilgileri talep eder öyle öyle ilerler paşam.
2- mail ile iletme filan amatörce ayrıca daha hiç görmedim böyle saçma birşey ha birde kredi kartı datası filan sallama web archiveden de baktım sıtenın eskılerıne zone aldıgın tarıhede sıtede ki kurulu yazılım hiçbir kart bilgisini göstermiyor belirli şifreleme algoritması ile şifreliyor senin bunu çözme olasılığın %1 ki bu olasılık senın suanki bilginle %0 ha son olarak tht deki hesabında tamamen banlanmıs kım bılır ne yaptın da ordakı ufaklıklar senı banladı

Daha fazla zorlama madara edilecek cok yanın var hala iyi niyetli yaklsıyorum sana birçok tr sitesinde ısmın var zone olarak bunlar bıle hayatını yakacak duzeyde zorlama sansını.