fecir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuanki sorun genellenebilir , Yıl sonu yaşanan sorunlardan kaynaklı bana geliyor. Herkesin yöntemi reklam çıkması vs farklıdır 100 den fazla yöntem vardır reklam açmak için o yüzden kimseyi eleştirmeye gerek yok.
Benim gördüğüm kadarıyla sorun kredi kartı Bic kodları güncellemesi ve ara ara gelen engellemelerden kaynaklı bundan dolayısıyla güvensiz hesaplarda kapatılma veya check problemi yaşanıyor.
Yurt dışı reklamcılarda sorun şuan bizden biraz daha düşük oranda , o yüzden yöntem denemek için temiz kredi kartları ve temiz sağlam hesapları kullanmak lazım mesela sıfır açılan veya bir kaç günlük bekletilmiş hesapları sağlam hesaba yetki atayıp sağlam hesapdan reklam vermek ve ya sağlam hesaptaki bm ye atayıp bm den reklamı çıkmak tabi bunlar sağlam hesabı kısa sürede sıkıntıya sokacaktır.
Bence biraz beklenmeli çünkü kimi hesaplarda provizyon sorunları var karttan kısmı çekimler veya verilen talimatla ne kadar ücret çekilip ne kadar reklam harcatılcak bir nevi ön ödemeli sistem gibi bunun için bir alt yapı hazırlığı olabilir. Bu türkiye için belki olabilir veya TL hesaplarda usd euro veya diğer döviz kurlarında olmayabilir.
Bu konu uzarda gider o yüzden herkesin yöntemi farklıdır ve herkes kendi yöntemini çözmesi daha mantıklıdır.
Kolay gelsin herkese...
Hocam sağlam hesap da çöp olur böylece. Birde ben geçen instafly kullanıp takipçi kasıyordum ve dm atıyordum bir sürü . Bir de üstüne parasını verip reklam çıkıyordum. Sonra birden hesabı kısıtladı şüpheli hareket diye. Ama komple kısıtladı hesabı. Neyse dedim eski hesaptan bm açayım ona da bastı engeli. En son wmvare ile chrome os kurup tr vpn ile abimin hesabından bm açayım dedim onu da kısıtladı Halbu ki senelerdir kullandığı hesap. Kimlik onayı istedi gönderdim 1 güne açıldı hesabı. BM açmadan da reklam veriliyor da ben facebook pixel için istiyordum. Geleni gideni takip edeyim diye. Ama nedense Facebook Pixel de 50-60 etkileşim oluyor ama google analytics ile bakıyorum 4 te 1 ziyaretçi anca giriyor. Demek ki bizi yiyor devamlı bunu anladım.

Bırakın artık illegal işlemi legal olarak bile reklam vermeye razıyım. Yoksa halimiz duman. Umarım düzelir bir an önce. Gerçi bizde de var arkadaş. Bir şeyin yöntemini bulunca b.kunu çıkarmaya bayılıyoruz. Bir günde 10-20 hesap açıyoruz. Ya günde 1-2 hesap aç arkadaş gözün doysun ya. Sonra işte böyle önlemler oluyor.