maliyassi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle çok faydalı bir yazı olmuş, teşekkürler. Yoğun etiket kullanımının cezalandırılmasından sonra insanlar tamamen kullanmaktan vazgeçti. Millet olarak ya siyahız ya beyaz
Teşekkürler.
skyfor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel hikaye. O yüzden mi haber siteleri diğer bütün siteleri bitirdi? Google'ın işine geliyor ki hiçbir şey yapmıyor, yapmayı bırakın öncelik veriyor. Demek ki bir sayfada anahtar kelimeyi 100 kere kullanmak gerekiyor öne çıkabilmek için.
Siz şimdi gençliğinize güvenip ringe çıkıp karşınızda rakip olarak Mike Tyson görmek istiyorsunuz.

Uzun zamandır Mike Tyson boksu bıraktı diye sizi yenemeyeceğinizi zannediyorsunuz.
Alıntı
Michael Gerard Tyson, 1985-2005 arası kadar kariyer yapmış eski bir Amerikalı profesyonel boksör. 1987'den 1990'a kadar, dünyanın tek ağır siklet şampiyonu olarak hüküm sürdü; WBA, WBC ve IBF ödüllerini aynı anda alan ve bunları art arda birleştiren tek boksör oldu.
İşte bu nedenle saçmalıyorsunuz. Uzun uzun yazıp vaktimi boşa harcamak istemiyorum. Çünkü ne anlatsam boşa gidecek.
erhanyavuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bloğumda gebelikte düşük yapmak ile ilgili içerikler paylaşıyorum diyelim. Bunlar farklı kategorideler ancak benzer yanları var. Her bir ilişkili konuya etiket olarak "düşük" yazıyorum. Dolayısıyla bunları ilişkilendirmiş oluyorum. Peki bu etiketlerin indeks almasına müsaade etmeli miyim? Yani indeks aldırmadan etiket kullanımın bir faydası var mı? Çünkü indeks aldığı zaman google içerisinde "düşük - benimsitem.com " şeklinde index alacak ve muhtemelen sıralama alamayacağı için kalitesiz içerik olmuş olacak. Bir diğer soru kullanıcı olarak düşündüğümde "düşük" yazılı etikete tıklamak yerine "bütün düşük çeşitleri" yazan bir etikete tıklamak daha mantıklı gibime geliyor. Demek istediğim açıklayıcı birkaç kelimelik etiketler daha tıklamaya müsait ancak etiketteki kelime sayısı arttıkça kapsamı daralıyor. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir. Önerileriniz nelerdir?
Sitenize gerçekten değer veriyor içerikler bakımından kaliteli ve kategorileriniz güçlü ise, etiketlerde doğru kullandığınıza inanıyorsanız ben olsam indeks almasına müsaade ederdim.