İyisiyle kötüsüyle kanada deneyimimi sizinle paylaşmak istiyorum.

Haziran aylarında çalışmak ve yaşamak için gittiğim kanada'da 3 ay içerisinde araba vs alabildim. Günlük gülistanlık ılık havada güzel güzel yaşam sürüyordum. Taki kış yaklaşana kadar. Kış aniden bastırdı her yer kar oldu neyse dedim. Kar yağdıktan 1-2 hafta sonra ceza yedim arabanın üstündeki karları temizlemediğim için. Hadi dedim neyse eyalet kuralıdır. Ardından aracım ile markete alışverişe gittim ıssız bir yoldan geçiyordum tam yoldan geçerken aracın kaputuna geyik düştü , çekici vs. çağırdım polis geldi tutanak tuttu mahkemeye çıkarıldım. Geyiğe zarar vermek suçundan ilk baş hapis kitleyeceklerdi sonra para cezasına döndü 5-6 bin dolar ceza ödedim zaten araç 10-15 bin dolar. Sonra aracı yaptırmaya servisine götürdüm , modeli eski olduğu için bir de ordan 4-5 bin dolar kitlediler hooop ne oldu araç x2... Dedim bunlardada bir hayır vardır diye aracım tamirden geldi kullanmaya vs. devam ettim. Bu korona kapsamında evden çalışıyordum 4-5 gün koşulsuz sokağa çıkma yasağı geldi. Evde şöminem vardı odun vs. almayı unutmuştum dedim sokağa çıkamıyorum gideyim bahçedeki ağacı keseyim. Gittim ağacı kestim attım mangala misali aradan 4-5 gün geçti gene mahkemeye çıkardılar dediler ağacı niye kestin. Dedim yakacak bir şey kalmadı bende kestim. Gene ordan 2-3 bin kitlediler. Ve o gün anladım kanadada yaşanılmaz... Memleketime geri döndüm Allaha şükür doğal gazı açıyorum cayır cayır yakıyor zaten yılın 3-4 ayı açıyorum geri kalan ayları yavur gibi yanıyor