Bu adamı foruma ilk üye olduğum günden beri sürekli polemikli, şaibeli olayların kahramanı olarak görüyorum. Bu adam kadar onu ifşalayan ve sektörde etik ticaret anlayışını savunan
@tatarhan; ve
@ibrahimfidan; hocalarımızın çabalarını da unutmamak gerekir. Hatta adam şöyle bir konu açmıştı:
https://www.r10.net/tesekkurum-var/2...kurum-var.html
Yani bu adamın yüzüne tükürseniz yarabbi şükür diyor.
Biri bana kredi kartı hırsızısın diyecek, Google'ı dolandırıyorsun diyecek. Ben gidip sayenizde müşterim arttı diye teşekkür konusu açacağım ha? Bu resmen testis geçmektir. Evet, ben hırsızım. Dolandırıcıyım ama sonuca bakalım demektir. Çocukken Yarım Elma diye bir dizi vardı orada rahmetli Erdal Tosun'un canlandırdığı karakterin bir repliği; kırroyum emme para bendeee misali.
Bir ara sosyal medya paket satış işi yapmıştım ve Google Ads reklamlarını kendimiz çıktık. Tabii indirimli reklam değildi, ne verdiysek o kadar reklamdı. Sektörün adi insan müsveddeleri tıklama saldırısı ile bakiyeyi eritince zarar etmiştik o işten. Ortağımla bir ara bu adama mı reklam mı çıktırsak falan dedik ama ikimiz de gönülsüzdük sebebi malum.
Bugüne kadar hiçbir polemikli konusuna dahil olmadım, dokunulmaz gibiydi. Ama er ya da geç bir gün bu aşamaya geleceğini biliyordum. Taşırma suyla, değirmen dönmez.