İlk yayınlandığı günden beri izlerim hatta iş yerinde yayınlandığı gibi açar izlerdim ve şirkettekiler bu huyumu bildiği için o süreçte bana pek dokunmazlardı öyle severdim ancak ilk bölümleri kesinlikle çok daha iyiydi. Bu programın bu kadar tutma sebebi sunucusunun hazır cevap olmasından ziyade insanların başına gelen olayların sunucunun yeteneği ile harmanlanıp güzel bir saat geçirtiyor olmasıydı ama artık herkes programa hazırlanıp geliyor. Sorulara verilen cevapların çoğunun tamamen kurgu olduğu ya da aşırı abartı olduğu o kadar belli ki insan ister istemez ilk zamanlarda aldığı tadı alamıyor hele ki programın Exenn'e geçmesi var ki Hasan Can bununla bana göre çok büyük bir hata yaptı. Her programında geldiği yere vurgu yapıp bakın ben buralardan geldim ben kendimi ünlü görmüyorum para ikinci planda bizim için önemli olan arkadaş grubumuz ile gülmek diyip Acun'un teklifi ile hemen yeni platforma geçmesi kendisi ile ciddi bir çelişki oluşturdu ve programın izlenmesinin en büyük sebeplerinden birisi de insanların gülme ihtiyacını para vermeden telefon veya bilgisayardan YouTube açarak izlemesiydi. Exenn yapımlarına bakıyorum açıklandığı kadarıyla bana hitap eden hiçbir program yok. Sadece konuşanlar için bu parayı verir miyim vermem çünkü zaten birçok platformda aboneliğim var tek bir yapım için ekstra masrafa girmem şahsen. Benim gibi ilk bölümünden beri hiç aksatmayan birisi bile izlemem diyor ancak torrent vs üzerinden indirilebilir olursa alır izlerim o kadar. He ileride Exenn kaliteli birkaç yapım daha çıkarır ve ilgimi çekerse ona da abonelik alırım ama tek başarısı yurtdıșındaki programların yayın haklarını alıp Türkiye'de yayımlamak olan birinden öyle bir başarı beklemiyorum şahsen. Exenn'in doğal yollarla büyüyeceğine de pek ihtimal vermiyorum. En basitinden insanları TV başına kitleyen MasterChef dijital platformda olsa ve ücretli olarak izlenebiliyor olsa şu an ki izleyen sayısı ne kadar fark eder bu bile Acun'un aslında çok da başarılı olmadığının bir göstergesi bana göre.