Akbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sana katılıyorum dostum.

Kurumsallıktan yana çok büyük sorunları var. Doğru planlama ile şuan tüm mağduriyetleri giderip yenıden foruma gelirse çok güzel işler yapabilir.

Öncelikle 15 çalışan almak yerine 4 aklı başında çalışan ile daha kurumsal bir yapı gerekiyor.

Youtube videolarında eğitim videoları olmalı kendini savunma yada bakın ofisim burası çalışanlar bunlar dememeli. Masa üstünde somun ekmeği , Mobitör yerine kocaman bir plazma tv , yerlerde kablolar geziyor vs.vs.vs saçmalık başak birşey değil.

Hele instagram adresini kontrol ettim dün gece resmen amatörlük kokuyor. Kendini övmeyi çok seviyor bu kişi belli. Lakin yanlış yaptığını bugün yada yarın anlar.

Sosyal medya kanallarını doğru kullanmıyor. Ofis içinde kurumsallık yok. Müşteri ilişkilerinde kurumsallık yok.İSterse 25 şube açsın bi halt olmaz.
Kalın yaptığım cümlenize sonuna kadar katılıyorum. Bu konu bir yana olsun, ancak bu cümleniz gerçekten sonuna kadar doğru. 20 Tane personeliniz olunca gerçekten kurumsal bir kimlik kazanmıyorsunuz. 4-5 Tane sağlam personel o 20 personelin yapacağı işten çok daha kaliteli iş yapıyor.