Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1- Manuel yada metin belgesinden dediğim, bota hale hazırda facebook hesaplarını upload ederek yüklemek istiyorum. Hazır olmuşkende tek tekde hesap bilgisi girebleyim.
2- X sitesinde bir postum var. Ben bota manuel görselilini, açıklmasını ve postun linkini koyarak paylaşmak istiyorum.
2.2- Herhangi X sitedeki postu, ben manuel bota kendim girip paylaşacağım her zaman, yani otomatik X siteye git postu paylaş olmayacak.
2.3 Link paylaşılacak ama kuru kuruya sadece link paylaşmak istemiyorum. Görsel ve açıklamasıyla paylaşmak istiyorum.
2.4 Üst madde de dediğim gibi X yada Y siteden farketmiyor, postu bota manuel ben düzenleyip paylaşmak istiyorum.
3- Kendi duvarımda paylaşmasını istiyorum ama grup ve sayfalarda paylaşma olduğunda sıkıntı olur mu? (hesabı kapatma vs gibi)
4- Kullanımı kolay olsun, ve ufak bir rapor verse iyi olur. Yani şu kadar hesaba sorunsuz paylaşıldı vs gibi.
179.90 TL'ye yapariz.
Hesabin sahip oldugu sayfalar ve katildigi gruplarda da paylasim yapabiliriz fakat birden fazla ve farkli metinler girmeniz gerekir ki hesap kapanmasin.