Evet canlar , bu yüzden biz yeni nesil olarak hayvanların para İçin çoğaltılmalarına karşı olmalıyız . Dışarda küçük cins yok demişsiniz . Ama suan 7 yaşında olan köpeğimi sahiplendim . Ve emin olun berbat haldeydi . Sizin art niyetli olmadığınızı çok net anlıyorum . Hayvanların dışarı atılmaması İçin bir çözüm üretmişsiniz kendinizce . Ama söyle düşünün ; dışarıdan da bir can sahiplendiğiniz de ona bir çok masraf yapılıyor . Daha geçen gün köpeğim sokakta ceviz kabuğu yedi . Görmedim . Kustuğunu görüp acaba biri zehir attı da onu mu yedi diyerek alel acele veterinere götürdüm . Kan sayımından tutun kan tahlili ne kadar yaptırdım ve 700₺ ödedim . Üstelik veteriner bunlara gerek yok zehirlenmemiş dedi . Ben yaptırmak istedim çünkü ne yediğini görmedim ve benim sorumluluğumda o hayvan . Ben zengin olduğum İçin ona bu şekilde harcama yapmadım . Evladım olduğu İçin yaptım . Ve gene söyle düşünebilirsiniz . Zengin zaten zengindir . 3-5 K ya aldığı canı sokağa atmak isterse zaten parasına mı üzülür . Atacağı varsa gene atar🙏🏻
son kez diyorum zengin olmayan birisi sokağa atmaz.