Ben de ne zaman banlanacak diye bekleyenler arasındaydım. Yaptığı işin doğruluğu tartışılır.
Kendisi bilgili olabilir ama ekibi oldukça amatör kadrodan oluştuğunu gözlemledim. O youtube videoları nedir öyle...
Bir zamanlar forumda sansasyon yaratarak reklamın iyisi kötüsü olmaz anlayışıyla epeyce popüler oldu. Ama gerçekten ciddi kötü bir kampanyası vardı. Antipatik bir durum sergiledi.
Saçma başlıklarla gündem olma çabası her hafta vardı yani istisnasız 2 3 güne bir popüler konulara garip garip başlıklarla dahil oluyordu. Belki bu tarz işlere kalkışacağına kurumsal kimliğini ön planda tutarak ilerleseydi daha iyi işler yapabilirdi.
Şahsi görüşüm gelip forumda ne olduğunu ne bittiğini anlatıp maduriyetleri tek tek giderip forum yöneticilerinin kestiği cezaya boyun eğmelidir. Bu forum üzerinden çok ticaret yaptı hem foruma hem de mağduriyet yaşattığı kişilere karşı büyük borcu var borcunu ödemeli.
Ek olarak; Arkadaşın konuşması, hareketleri hakkında sarhoş, müptezel vs. kelamlarda bulunulmuş bu yanlıştır. Bu konulara hiç girmeyin.
Kanıtlanmış bir suç ortada yokken karşı tarafa d0landırıcı demek suçtur ve cezası vardır. Sonradan uyarmadı demeyin
Mustafa, Kanıtlanmış suç yok diyorsun. Bu kadar kişinin mağduriyeti var. Çıkıp 2 satır yazı yazmak zor mu? ve bu mağduriyetler 1-2 günlük değil içerisinde 45 günlük mağduriyetler var.
Seninki de hırsızlık yapana ayna tutmak gibi bir şey.
Reklamın iyisi kötüsü olur kardeşim.
Mesela kötü reklam kötüdür, öncesinde kokmaz ama sonrasında kokabilir.
Bizene kardeşim personeli bilinçsizse eğitmek yada eğitilmiş kişileri istihdam etmek onun görevi. Yapılan ödeme yapılacak işe göre ödeme yapılıyor. Personelin bilinçsizliği yada çaylaklığı son kullanıcıyı ilgilendirmez.
Bir ticaret dürüst yapılır, ödemesini aldığın işi yaparsın.
Müşteriden memnun değilsindir, iadesini yaparsın konu kapanır gider.
45+ gün adamı oyalamazsın reklamın onaylanmadı diye.
Tüm şikayet konularını ben oturup tek tek okudum, bence sende oturup tek tek oku.
Öyle bir tavır sergilemese kimse kalkıp burada ona bu şekilde ithamlarda bulunmaz.