ben aynı düşüncede değilim hocam. Asla kolay bir iş demiyorum fakat kazançlar normal değil! Evet kimse kazandığı parayı bu fazla deyip iade edemez ama vergi ödemekle yükümlülerdi. Şunu da belirtmek isterim ki ülkede hiçbir yerde vergiler tam denetlenmiyor dükkanlar 10 kazanıp 1 gösteriyor vs.
Hocam benim mesajım ödemeler, kaçırılanlarla alakalı değildi. Sadece birileri bir şey yapıyor ve ciddi anlamda güzel para kazanıyor. Sonra kazanamayan gidip ya bunlar vasıfsız diyor.
Hatırlarım çağrı tanerin ilk dönemlerinde bu forumda konu açılınca herkes işte post hırsızı, milletin beğeni alan paylaşımları alıp kendi hesabında paylaşıp hypelanan prim yapan biri diye sallıyordu.
Bir de şimdi açılan konularda adamın profili etiketlenip sonuna bey diye saygı ekleri eklenmesi mi, sabır ve azim disiplinin başarı örneğinden bahseden mi dersiniz. Ne oldu da yazılan yorumlar değişti? Çağrı taner ilk günde aynıydı şimdi de aynı.
Hatta forumdan benzer yansımaları görmek için ekşi sözlükte çağrı taner yazın ilk sayfaları okuyun.