e l e s t i r . org Sözlük tarzında bi yazılım ile ürün kullanımlarının sonuçları kullanıcılar tarafından paylaşılabilir , tabi ürünleri adminler de ekleyip , kullanıcılara yorum şansı verebilirler örnek; ipad 11 aldım kullandım dış yüzeyinde aşırı çizilme oldu , vb.
d i s p o l i t i k a . com Bu aralar fazlası ile ülkemiz için bir hayli önemli bir mesele oldu sosyal medya ile destekli bir haber sitesi olabilir adı gibi haberler girilir ise sağlam bir yere gelir.
c a f e k o l t u k . com Bir kaç firmadan xml alınıp ads reklamları ile şenlendirilerek güzel paralar kazanılabilir , malum pandemiden dolayı evde çalışmaya başlayan bir çok insan var fiyatlar abartılmadığı sürece bence satışların devamlılığı olacaktır, bir bölümünde ikinci el kısmı olup toplu-tektek elden çıkarılmak isteyen ürünler konula bilir bpandemi sürecinde kapanın çok fazla mekan oldu onlara da kücük bir ücret karşılığı ürün-ilan eklemesi yaptırılabilir.
s i y a s a l b i l g i l e r . com Adı gibi geçmişten günümüze siyasetçilerin dünya ve Türkiye siyasi tarihini içeren bir kısımı trt arşiv misali geçmiş belge ve bilgilerin yer aldıgı güncel de ise sosyal medya dan gönderiler paylaşarak bugün siyasi tarihte bu oldu - bu kişi doğdu bu kişi yaşamını yitirdi , yada işte başkanlığı devretti vb. gibi bilgiler post edilir ise güzel trafikte sağlanır diye düşünüyorum.
f e l a k . net Dini bir site yapılabilir , rakibi ve türevi bir hayli fazla bir kategori adsens den bir miktar kazanılabilir , sosyal medya paylaşımları ile hitlendirilebilir , ayrıca sitede dini makalelerin pdf halide kullanıcıya ücretsiz indirmeye sunulabilir bu da bir artı olacaktır.

Tabi bunların hepsini aynı anda yapmaya kalkarsanız tüm işi gücü projelere ayırmak yada en az günde 5-6 saat zaman ayırmak şart olur , İleride bir kaç projede çalışmak isterim açıkçası , beni heyecanlandıran projeler.