Murataraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10Gün bahanesi şöyle kendilerine bende reklam vermiştim ve gördüğüm kadarıyla reklamları sanal kartlar ile açıyorlar nerden anladın derseniz kontrol için hiçbir şekilde faturalandırma kısmına bakmaya izin vermiyorlar kardeşim kendi uygulamasına 5k indirme aldı ekimin 10unda ödeme geçti kendilerine her neyse şimdiye kadar gönderilen indirme sayısı 4-4.2k civarı indirmeleri farklı farklı hesaplardan gönderdiler ve hesaplar asistanın bana attığı fotoğraflarda gördüğüm kadarıyla şüpheli ödemeden askıya alınıyodu fakat asistanı kardeşime uygulamanın isminin sıkıntılı olduğunu o yüzden reklamın onaylanmadığını falan söylüyordu fakat alakası yoktu attığı fotoğraflardan anladığım kadarıyla hesaplar sanal kartlar ile açılıp şüpheli ödemen askıya alınmaktaydı.

Bu 10gün bekletme olayıda büyük ihtimal askıya itiraz edip hesabı açtırılmasını beklemek için konulmuş bir kuraldı çünkü kardeşimin uygulamasını kendi ads hesabımda çıknca 1gün geçmeden onaylanıp devreye girmişti Şimdi sanal kartla açılmadığını söylerler hesapların onunda kanıtı var zamanında 2ay öncesinden bahsediyorum staff.adsreklam.net sitelerinde kullanıcılarına görev olarak sanal kartlı ads hesabı açma görevi veriyodular

Kardeşimide tembihledim zaten bu son çalışmasaydı bir daha çalışmayız kendileriyle tabi banları açılırsa hayırlı forumlar dilerim.
Ben bu konuyla alakalı, Google'den Eren Bey ile direkt görüştüm. Şu anda Türk müşterilere zaten ciddi yaptırımlar uyguluyorlar. Bu yaptırımların sebebide bunun gibi insanlar.
Adwords dolandırıcılığında dünyadaki 3 ülkeden birisiymişiz.

Zaten o kadar zeki bir insan olsa, hesabı açtığı gün değil 48 saat dinlendirip reklam verir. Buda hesabın şüpheli ödemelerden askıya alınmasını engeller. Bunun için Trusted Seller'ler var. Sizin için 1 aylık adwords hesabı açıp bekletip hiç reklam vermeden hesabı teslim ediyorlar ve askı oranı 0.01 civarında falan. Bu kâr'ını o kadar az düşünüyor ki bu toplara bile girmemiş. Yaptığı iş zaten illegal. Bana her müşteri için ayrı hesap açıyoruz dediğinde anlamıştım 1 hesabımda 500k+ ödeme var, ve tüm müşterilerim o hesaptan hizmet alıyorlar. Üstüne üstlük, bu hesaba direkt erişim veriyorum ben.