İndirimli reklam ile ilgili konumda birçok kişi ile tartışmaya girdim. En büyük zararı kendinize veriyorsunuz dedim eninde sonunda bu iş patlayacak dedim ve hepsi oldu. İyi oldu, göz göre göre Google'a borç takarak haksız kazanç elde etmenin hiçbir gerekçesi olamaz. Bu şekilde reklam verenler inş. tek tek reklam veremez hale gelirde piyasalar düzelir
Şunu da özellikle belirtmek istiyorum kimse kusura bakmasın. Yok bizim sektörde herkes böyle yapıyor bende mecburum bu sadece kendinizi rahatlatmak için kendinizi haklı göstermeye çalışmaktan başka birşey değil. Google'a borç takmak = hırsızlık
Önüne gelen smm işine giriyor. Önüne gelen mobil onay sitesi açıyor. Epin satmaya çalışıyor. Neden sermaye az, girmesi kolay. Bu işlere girenler demiyorki kaç kişi ile rekabet edeceğim. Reklam rekabeti nasıl? Ne kadar bütçe lazim vs ciddi bir sektör araştırması yapmadan giriyor. Sonra rekabet edemeyince illegal yöntemlere başvuruyor, çünkü ya tbmler yüksek oluyor ya saldırı. O yüzden bir işe girmeden önce iyi araştırın derim.