Arkadaşlar gördüğünüz gibi gidişat hiç iyi değil. Babamın küçük bir kıraathanesi var ancak ülkemizde bu kara bela covid yüzünden geçici olarak kahvehaneler kapatıldı. Yaşadığımız yer küçük olduğundan dolayı açık olsada babam zaten fazla kazanamazdı. Ancak kapalı olmasına rağmen vergiler ödemeye devam ediyoruz. Ben özel güvenlik görevlisiyim aldığım bi askeri ücret ekstra olarak gidip düğün salonunda yövmiye hesabı günlük 60 tl alırdım tabi düğün salonlarının durdurulmasıyla bu iş de iptal oldu açıkçası aileme bakmak ve kendi ihtiyaçlarımı gidermek çok zor oluyor. Bu sebepten R10'dayım İnstagram Hesabı alıp sattım kazanamadım zarara bile girdim. Toplu Steam key alıp satışa sundum ancak topu topuna 12 tl kazandım. Cyberpunk çıkar çıkmaz satın aldım hesabı satarak para kazanırım die düşündüm ancak birçok kişi konuyu baltaladı yaptığım suçmuş vs... bu sebepten hakkımda şikayet konusu bile açıldı.

Yani bu işte de zarara uğradım. Ne yapsam kazanamadım. Ama yinede bu halime şükür ediyorum.
Umudumu yitirdim boşa kürek çekiyor muş gibi hissediyordum doğruymuş.
Ne yapıp ne edip aileme destek olmak zorundayım. Ne önerirsiniz ?
Kendi adıma konuşuyorum. Benimde ümidim kalmadı. Bu ülke için bir öneri sunamiyorum.