HostingDunyam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,
Normalde bu konulara pek yazmam ancak sizin yazınızı gördüğüm için dikkatimi çekti açıkcası. Canlı destek üzerinden ; "Ekibiniz korona mı oldu? " diyerek sohbete başlıyorsunuz karşı firmadan nasıl bir karşılık bekliyorsunuz? Kaldı ki İnternet hizmeti veren şirketler mantıken nasıl çalışır siz başvuruyu yaparsanız evrakları yüklersiniz firma evrakları resmiyete döker aksi bir durum yok ise aboneliğinizi başlatır bu durum TT tarafından geçikmişte olabilir. Burada kesinlikle ilgili şirketi savunmuyorum (Genel) konuşuyorum.

yazdıklarınızdan hiç bişey anlamadım benim anlattıklarımın bir kısmını değişik kelimelerle yazmışsınız.

neden gecikti diyen yok iyi okuyun.

tek adam rejimi her yerde kötüdür sanıyorum buradada aynı şey geçerli

bende esnafım pandemiden beri babamı dükkana getirmiyorum müşteri geliyor baban nerde görünmüyor coronamı oldu yok abi diyorum pandemi nedeniyle dukkana gelmenisi istemiyorum allah korusun diyip gönderiyorum

esnaf olmak herkesin haddine deildir.
ttneti ara
superonline ara
dsmart ara ekibinizde corona varmı diye sor alıcan cevap gerekli hassasiyet gösteriliyor falan filan

bide comnete bak dsl ekiniz koronamı oldu diyorum iade yapalım diyor zaten kendilerine güvenseler taahüt alırlar lan ttnet alt yapısı üzerinden banamı şekil yapıyosun hadi ordan hadsiz kurumsallaşamamış oluşum.

konuya tekrar müdahail olmucam comnet hakkında yazmam gerekenleri yazdım diye düşünüyorum kendim için