Şimdi ne oldu da herkes adamın arkasından atıp tutuyor.

Bu arkadaşla uygulamamın tanıtımı için anlaşacaktım. Bana çıkarttığı bütçe 500 tl gibi bir rakamdı ve yanlış hatırlamıyorsam 2000 tl reklam vermiş gibi olacaktım.

Düşündüm nasıl olur bu. Ya alırken kazanıyor ya da illegal bir durum var.

Alırken kazanması mümkün değildi. Web sitelerini inceledim alt kısımda partner rozetini gördüğüm anda şüphem 2 kat arttı. İncelemeye başladım adsreklamnet diye birisine google neden rozet versin. sonra baktım ki partnerin partneriyim diyor ve bu rozeti web sitesine koymaya hakkı yok.

Geçen günlerde 50 tl'ye 600 tl reklam çıkmak diye bir konu açılmış. Adama dolan.dırıc ı dedim diye banlandım. Ne yani dolandırmıyor mu bu şimdi? İlla şahsı mı dolandırması lazım. Adam forumda cirit attı ben adama yaptığının etik olmadığını anlatmaya çalışırken ban yedim. Şimdi Kim çanak tutuyor bu işe?

Şimdi bu arkadaş ekmek yediği kaba pislemiş olmuyor mu?

Hiç mi vicdanınız yok sizin ekmek yediğiniz google'ı dolandırıyorsunuz. Adamların gözünde Türk'leri koyduğu yeri bi düşünsenize. Dolaylı yoldan yaptığınız bu işin bana da zararı dokunuyor.

Banlayan moderatör arkadaş gönüllülük esası ile bu işi yaptıklarını biliyorum. Ama ticaret yapıyorlar. Moderatör etiketinin verdiği güveni müşteriye başka hiç bir rozet vermez. Yani para almıyorlar ama rozetin verdiği ticari faydayı kullanıyorlar. Hakları tabiki ki helali hoş olsun. Ama banlarken elini vicdanına koy evde çocuğumuz var ve ekmek bekliyor.

Bu arkadaştan hizmet alan arkadaşlar hiç mi araştırmıyorsunuz.

2 kuruş menfaatiniz olacak diye değdi mi onca kaybettiğiniz paraya.

Bu forumda olan herkes az çok okuma yazma biliyorsa google reklamı çıkabilir. Biraz araştırırsan güzel bir optimizasyonla en uzmanım diyen adama yakın bir sonuç alırsın.

Kusura bakmayın. Dolan.dıran kadar dolan.dırılan da suçlu. O yüzden hiç dert yanmayın buralarda.

Burada dolandırıldım diye konu açanlardan hiç biri gidip savcılığa suç duyurusunda bulunamayacak. Neden mi?

Adamlar sormayacak mı 100 lira olan hizmeti 20 liraya nasıl alacağını düşündün diye. Ben reklam çıkacağım, bir hizmete para ödeyeceğim, yanında çalışan arkadaş kusura bakma yemekteydim geç gördüm diyecek bana. (şikayet konularından birinde ki whatsapp konuşmasında gördüm).

Kusura bakmayın ben dahil bu yaşadıklarımızı hakediyoruz.

Dışarıdan izleyip aman yine banlanmayayım yorum yazıpta diye düşünen onca arkadaş var. Korkmayın, haklıysanız ticaret yaptığınız kişi @Coskun; 'dahi olsa haksız bir durum varsa susmayın. Ne olur 3 gün ban yersiniz en fazla forumdan tamamen uzaklaştırılırsınız ama onurunuzla dimdik ayakta durursunuz.