Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle


Sonradan yaptığın çevirmeden dolayı sadece 2 hafta ceza uyguladım. Normalde süresiz cezayı hakediyor bu yazdığın. Atatürk'e ya da milli değerlerimize kötü laf edenin, aramızda yeri yoktur.

-------------

Arkadaşlar, yönetim olarak Atatürk ve milli değerlerimiz konusundaki hassasiyetimizi biliyorsunuz. Kendi adıma üye olduğumdan beri hep Atatürk 'ün resmini kullandım profil fotosunda. Ancak benim yaptığım bir yanlış, Atatürk'ü sevmeyenlerin eline koz verecekti. Bak adam Atatürk'çü ama bunları yapıyor diyeceklerdi. O yüzden değiştirdim. Siz de böyle yapın. Atatürk 'ün resimlerini paylaşmak yerine, onun ilkelerini benimseyin ve ona göre hareket edin. Emin olun, çok daha güzel olacak.
Abi bu arkadaşı pisi pisine uçurmuşsun bence. Siyasi tartışmalardan hatırlıyorum kendisi Atatürk'e laf atacak birisi değil. Geçmiş mesajlara hızla göz atabilirsin.

Aşağıya bulduğum ilk kanıtı bırakıyorum. Kendisini tanımam ama yanlış anlaşıldığı için uçmasına üzüldüm. @Yeniceri;

Pikselizasyon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bayağı güldüm. Allah'ta seni güldürsün. Özellikle donanmayı ve hatta bahsi geçen denizaltıları bile çürüten Abdülhamit için bu söylediklerin çok keyiflendirdi beni Kurşun atmadan verdiği adaları, kaybettiğimiz bilmem kaç tane Türkiye kadar toprağı falan bahsetmediğin iyi olmuş. Bu sayede Abdülhamit'i çok büyük biri zannederler. Ayrıca taktiğini beğendim. Atatürk ile bir tut ki gerçek niyetin anlaşılmasın