inan bende kalkamıyorum sabahları çok zor. ancak 1 gün uyumayacağım ki ertesi akşam zaten uyuyakalıyorum ondan sonraki sabah ancak erken kalkabiliyorum ama yine bozuluyor. her gün öğlen saatlerine 6-7 kez 15 dk aralıklarla kuruyorum hepsinde de dünya umrum da değilmiş gibi erteliyorum Saat. 3-4 gibi zar zor iş olduğu için kalkıyorum onda da kargoları vs çıkartacağım için. zor uyurum ama yatınca da kalkmak bilmiyorum. 22 saat uyuduğumu bilirim ama çok zararlı insan kalkınca ml gibi oluyor.geç kalkmak gerçekten kötü erken kalkınca dinç oluyorsun ve kalkmak daha rahat oluyor aslında. geç saate kadar yatınca bu sefer kalkmak hiç istemiyor bünye.

kendimi bildim bileli gececiyim nerde olursa olsun. çalışırken bile genelde gece işlerinde çalıştım. gündüz çalıştığım işlerde oldu tabi ama onlarda da 2 den aşağı uyumazdım. askerde de gececiydim. şuan kendi işimi yapıyorum yine geceleri uyuyamıyorum oyun falan takılırım. gece 3-4 ten erken uyuduğumu hatırlamıyorum. ama bu yüzden çoğu şeyi kaçırıyoruz bence hayat erken kalkanlar için daha güzeldir.