wm_xfreex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun hocam inanın vereceğiniz 167 bin TL gece yastığa başınızı koyduğunuzda rahat rahat uyumaya değer.
Hocam gece başımı yastıga koyma olayı değil,
Adıma kayıtlı taşınmazlar var, banka hesaplarıma bloke gelmesi vb. durumlar can sıkıcı olaylar.
3 yıldır ha ceza gelicek ha gelicek diye diye kızımın doğduğu gün eve uğramamla tebligatı elime almam bir oldu vardır bunda bir hayır diyip moral bozmadık, sonra malum pandemiden etkilendik..
Ayda zaten 3 bin tl sadece kredilere veriyoruz, üzerinde vergi içinde aylık 5000 vermem gerekiyordu..
Uzlaşma öncesi mahkemeye gitmeyi vs düşündüm fakat mahkemeye gitsemde cezaların silinmesini geçtim kdv için indirim yaptırabilirdim düşüncesindeydim ( para yurt dısından yurt icindeki bankaya oradanda benim hesabıma girdiginden ) fakat olası kayvetme durumunda ki , türkiyede google adsense için dava açıp kazanan yok hepsi klavye üzerinde yazıyor burada sagda solda.

Aman ha sakın kimseye kulak asmayın gidin uzlaşmaya ödeyebileceginiz rakamı gözünüzde kestirip ona göre karar verin.
Müfettiş ile görüşmede kesinlikle biraz durumunuzu anlatın eğer genç ve yeni başlamış birine benziyorsa mutalaka size güzelligini yapıcaktır müfettiş ile görüşme saati ortalama olarak iş bitiminden 1 saat kadar öncesine ayarlayın sizi başından salmak için kağıda bir kaç madde ekleyecektir.......
" Banka hesaplarınızdaki harcamaları sakın gider göstermiyorlar demeyin " HEPSİ GİDER pos harcamaları hatta akaryakıt harcamaları market harcamaları giyisi kıyafet geçmişe dönük herşey.....

Forumda herkes atıp tutuyor %50 kafadan gider saydı diye, fakat görüşmeye gittigimde müfettiş zaten gelmeseydin %50 gider göstericektim dedi dedi ama ben kabul etmedim.
Müfettişin karşısına 180 adet a4 yazıcı cıktısı ile gittim harcama dökümlerini bankadan tek tek kalem kalem cizip altını verdim tek tek hesap verdim.
%70 GİDER SAYDI forumda var ise bu kadar gider gösterebilen yazsın ispatlasın bende ispatlıyayım.

Çok şükür bu da böyle geçti darısı diger ceza yiyenlere inşallah herkes ucuz atlatır