miniko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne güzel demişsin film izle kelimesinde bile ilk sırada haber sitesi var diye.

Böyle saçma bir durum olabilir mi. Böyle bir durumda seo dediğimiz şey nerede kaldı. Seo dediğin şey, arama motoru algoritması doğru olursa film izleme sitesini ilk sayfada gösterir, haber sitesini değil.
Gir aynı aramayı yandex de yap bakalım sonuçlar ne çıkıyor. Doğru olan Google mı yoksa yandex sonuçları mı.
Ne demek istediğimizi anlamadan lütfen konuya yazmayın.
Haber sitesi de kendi alanı içerisinde film izleme sayfasını oluşturarak bu alanı kuvvetlendirebiliyor işte. Yandex algoritması da bahsettiğiniz doğrultuda dört dörtlük değil, dizi izle kelimesinde de hürriyet çıkıyor. Hürriyet dizi izleme sitesi mi? Ki Yandex, Google'ın konumunda olan bir arama motoru olsaydı neler yapacaktı bunu bilemeyiz. Seo bir bina gibidir. Nasıl bir bina oluştururken demircisi, kalıpçısı, betoncusu, boyacısı takım halinde çalışıyorsa bir site de aynı şekilde iç seo, dış seo gibi tüm varyasyonlarla iyi bir yerlere gelebiliyor. Sıradan bir kişi ise bu binayı tam anlamıyla oluşturamıyor, içini, dışını yarım bırakarak iyi bir yapıt ortaya çıkartamıyor... Siz, bir iş adamı olmadan iş adamının aldığı maaşı alamadığınız için, ben senin aldığın maaşı alamıyorum ama sen alıyorsun şeklinde iş adamını suçlayabilir misiniz? Adam çalışmış, iyi bir yere gelmiş, maaşını alıyor... Şu an sizin konuşmalarınızın sonucu buna varıyor. Film kelimesinde hürriyetin anchor textte çok sayıda kaliteli bağlantısı mevcut. Örnek: https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...8-odul-1760576 ,Çok çalışan, çok yatırım yapan bir şekilde iyi yerlere geliyor.

Neyse ben sizi daha fazla kızdırmayayım, herkes saatli bomba gibi bu aralar, patlamaya hazır İyi çalışmalar.