Bip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evinizde fiber olduğu için 100 mbps 85 tl ye alabilirsiniz daha uyguna geliyor. Benim evimde fiber olmadığı için vdsl altyapı ile 100 mbps 95 tl ye alıyorum. 35 mbps 75 tl.

Siz de tek paket 100 mbps 85 tl.

Buradaki yazımda olan davet linkinden başvurursanız da ikinci ay ücretsiz:
https://www.r10.net/1077797712-post1.html
Anladım, tekrar teşekkür ediyorum. Tekrar alternatif seçenekleri de gözden geçirdikten sonra karar vereceğim. En azından aklıma takılanların gereksiz kuruntu olduğunu görmüş oldum.

mucahitergul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben önceki hafta bağlattırdım. İptal düşünmüyorum. Kurulum sırasında ertesi gün turktelekomdan gelip santralden port belirlemesi yaptılar ama santralden ev içerisinde kadar 5 metre kablo çekmesi gerekiyordu ama çekmeyeceğiz diye direttiler. Bende uzatmamak için kendim alıp çektim kablomu. Bir iki gün içinde kurulum tamamlandı ve internetim bağlantı. Komşularım benim yarım kadar hız alırken ben 85 liraya onların 2 katı hız alıyorum bu konuda çok avantajlı. Kurulumdan birkaç gün sonra faturam çıktı. Turknet ön ödemeli internet sunduğu için kurulumdan birkaç gün sonra faturanız çıkıyor ve ay bitmeden 7 gün önce ödemeniz isteniyor. Bu süreç her dönem bu şekilde ilerliyor. İptal süreçlerinde gördüğüm kadarıyla şikayetler bu sistemi anlamamaktan dolayı oluyor. Yoksa iptallerde bir sorun yaratmıyorlar. Hizmetinizi iptal etmek isterseniz faturanızın son ödeme gününe kadar sözleşmeden caydığınızı talep açarak iletmeniz gerekiyor. (Birkaç gün önce talep yaparsanız çok iyi olur) Bu arada 100 tl kurulum ücreti var. 3 aya bölünüyor bu ücret. 3 aydan kısa süre kullanırsanız iptal talebinizden sonra kurulum ücreti için ayrı fatura kesiliyor.

Birde yanlış anlaşılan bir durum var ilk 30 gün ücretsiz iptal edebilirsiniz ama bu demek olmuyor ki ilk ay bedava. Kullanmaya devam ederseniz memnun kalırsanız ilk ayın ücretini de ödersiniz. 2. ayda arkadaşını getir kampanyası ile üye olduysanız bedava oluyor. Kurulum ücreti taksitiniz varsa bunu ödüyorsunuz 2.ay.

İlk kurulum sırasında turktelekom sizi kendilerine çekmek ve turknet adına mağdur etmek için yapmadığını bırakmayabiliyor. Bu yüzden port belirlemesi yapıldıktan sonra kablonuzu kendiniz çekebilir ve modeminizi kendiniz ayarlayarak turknete durumu belirtip üyeliğinizi direkt aktif hale gelmesini isteyebilirsiniz. Turktelekomun sizin için yapması gereken tek şey port belirlemesi.
Teşekkür ediyorum detaylı bilgiler için, ücretsiz olup olmaması tarafında çok fazla takılmış değilim ancak vaad edilen hizmeti alabiliyor olmam benim için önemli ve aslında ilk önceliklerimden bir tanesi hızlı kurulum olması gerekiyor. Bildiğim kadarıyla apartmanda portlar var ancak yine de onları öğrenmem gerekiyor, uyardığınız iyi oldu. Türk Telekom ile uğraşmaktansa daha beterini turknet'te çekmeye razıyım diyebilirim açıkcası.