İlan linkini eklerseniz en azından başkalarına engel olabilirsiniz geçmiş olsun karakola veya savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun
kaldırıldığı için erişim sağlayamadık.
Şikayet felan filan fasa fiso hocam. Telefon numarası kime aitmiş ismini soyismini öğrenin. Sonrada adamın numarasını ****** instagram hesaplarına yorum atın.
Mevla yüksek ise savcılığa verin.
Bende dolandırıldım karakola gittim orda hallettiler ama direk savcılığa giderseniz sanırım biraz daha hızlı oluyor
çoğu karakol yardımcı olamıyoruz diyor genelde direkt savcıya git şikayetini yap derler işin uzamamasını istiyorsan direk
edit : çoğu karakol yardımcı olamıyoruz diyor genelde direkt savcıya git şikayetini yap derler işin uzamamasını istiyorsan direk savcıya git
Karakol bakıyor hocam. Siber suçlara gitmen gerekiyor. Orada ifade veriyorsun ve hemen ardından Valilikte bulunan hakem heyetine şikayet ediyorsun. Dava sürecini başlatırsın ki, adamı bulmaları çok basit. Sahibinden sitesinde isim soy isim adres bilgileri. Bu yanlış olsa bile dava sürecinde sahibinden'in İP bilgi talep edildiğinde vermek zorunda kalmaları vs var.
İlan linkini ve üyenin linkini konuya ekler misiniz başkalarının canı yanmasın.
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim, çok sağ olun savcılığa gittim şikayette bulundum. İşleme konuldu talep. Beklemem söylendi.