cmsmsk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ediyorum yorumunuz için, düşüneceğim tabii ki ancak kafamdaki asıl problem, pişman olma durumunda söz verdiklerini karşılayabiliyor olup olmadıkları, tekrar teşekkürler.

Teşekkür ederim, konunuza baktım ancak şu an internet sayfalarında sundukları paketler arasında minimum 100 mbit'lik paketi görebiliyorum. Bu paketten faydalanıyorken mi bu hızı alıyorsunuz acaba?

Ek olarak, taahhüt olmamasından kaynaklı ilk tercihlerimden bir tanesi olacak, iade durumunu da açıkcası pek önemsemiyorum, uygun hizmeti verebiliyorlarsa, memnuniyet ile kullanabilirim.

Teşekkür ederim, e-devlet üzerinden işlem yapılabildiğini bilmiyordum ancak öğrendiğim iyi oldu. Turknet'i en azından rahatlıkla bağlatıp deneme fırsatı elde edebilirim.

Teşekkür ederim, haklısınız. Yeterince detaylı incelemeyip hızlı yorum yapılabiliyor bazen ancak yine de söz verilen sözlerin bazı durumlarda göz ardı edilebildiğini sıklıkla görebiliyoruz, bu sebepten dolayı işimi garantiye alıp karın ağrısı çekmek istemem.

Adresiniz ile sorgulama yaparken ne yazıyor? Ekran görüntüsü atar mısınız? Net bilgi vereyim.