Merhaba,

Öncelikle yedeklerinizi almalısınız; ardından bu transfer işlemi directadmin formatına uygun bir biçimde şirket tarafından yapılacağı için takipte gerektiriyor. Eğer firma işlemleri takip ederse ve herhangi bir yazılımsal problemde destek sunarsa sorunsuz bir şekilde tamamlarsınız. Genellikle cpanel -> directadmin transferleri başarılı oluyor, ama çok az ihtimalle veritabanı kaynaklı sorunlar olabiliyor, bu sorunlarda kolaylıkla aşılabiliyor.

İyi çalışmalar.

caglaryildiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar arkadaşlar, bir hostin şirketinde reseller hesabım var cpanel fiyatından dolayı ödeyeceğim tutar uçmuş gitmiş. tesadüf panele site eklemek için girdiğimde dikkat ettim. dikkat etmesem son gün sıkışıp kalacaktım. (hosting şirketleri neden müşteriye bir bilgi mesajı atmaz hala anlayamıyorum ve anlam veremiyorum)

Şimdi destek taleplerinden sonra şirket bana direct admine geçebileceğimi ama hatasız tamamlanamayacağını, bazılarını manuel olarak tarafınızdan girilmesi gerektiğini söyledi.

Şimdi reseller hesabımda 30-40 adet site var, hemen hemen hepsi wp. geçişlerde ne gibi sorunlar oluyor başına gelen aydınlatabilir mi lütfen? gerçekten kafam karıştı.