Bu yaşıma kadar hep teras katta oturdum geçtiğimiz hafta kardeşimin yanına geldim. Bir süredir kardeşimin yanındayım ama ilk haftadan üst komşuyu nasıl boğmalıyım diye düşünmeye başladım. Buradaki evimiz 1. katta bir üstümüzde de insan azmanı bir aile var bugün merdivende resmen hönkürüyor kapıya çıktım karısı asansörde kalmış bağıra bağıra mütahhitle konuşuyor. Abi biraz sessiz olsana dedim boş boş suratıma bakıyor şimdi ben bunun o suratını dağıtsam haksızmıyım siz bu üst komşunuza nasıl tahammül edebiliyorsunuz bu genel bir şey mi?
Karısı 2. kattan 0 a inmek için hergün asansör kullanıyor yani bu eve para verdik ben o iki kat merdiveni inmem eşşek gibi bu asansörü kullanırım kafasında veledleri ise bakın veled dediğim yaratıkların biri 13 diğeri 20 yaşında merdivenden inerken yuvarlana yuvarlana iniyorlar yani bundan zevk alıyorlar maymun gibi zıplaya zıplaya duvarlara sürtüne sürtüne inmeye bayılıyorlar her merdivenden indiklerinde sesleri odaya geliyor. Şimdi uyardım kapıyı da cevap vermeyince sert kapattım diye üst katta zıplayıp koşup saçma saçma sapan hareketler yapmaya başladılar.