Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhaba abilerim kardeşlerim sizleri ailem gibi gördügüm için başımdan geçen bu olayı anlatmak fikirlerinizi önerilerinizi almak istiyorum 16.10.19 tarihinde bulunduğu sektörde ilk 3te olan bir firmada çalışmaya başladım (firma ismi gizli) bu süreçte maddi yetersizlikten dolayı pandemi de aynı iş yerinde çalıştım iş arkadaşımdan borç aldım ve borcumu söyledigim tarihten 2 ay sonra verebildim arkadaşıma bu süreçte arkadaşım bunu firma yöneticisine anlatmış malum pandemiden dolayı güç bela verdim geri bunuda anlattım ona firma yetkilisi ilk önce beni bulundum birim içerisinde Bi anda tabiri caizse angarya işlere vermeye başladı aradan 1 hafta geçmeden birim değiştirdi farklı birime geçtim burada 3. Günümün akşama odaya çagırdı telefon ile arayıp senınle devam etmek istemiyoruz bu şekilde ve 17 ocaga kadar ücretsiz izin talebi doldur dedi izin kagıdı doldurup odadan ayrıldım 17 ocakta işten çıkarma yasagı devam ederse süreç nasıl ilerler? Yada 17 ocakta beni istifaya zorlayıp tazminat vermemek için bişey yaparlar mı? Tazminatı mı almak için ne yapmam gerekiyor yasal olarak yukarıda anlattım sebepten dolayı beni tazminatsız çıkarmaya hakkı varmı pandemi sürecinde işsiz kaldım bilgisi yada önerisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim çok zor Bi durum Allah kimseyi bu şekilde imtihan etmesin