Arama butonuna cleartype yazıp size en okunaklı yazıyı seçip ileri ileri der misiniz?
daha öncede sorunumu çözmemişti hiç orası ama yinede denedim,yine degişen bişey olmadı hocam ne yazıkki.
Birden çok bilgisayarda aynı sorunu yaşadığınıza göre kullandığınız sürümde bir hata olmalı. Yenisini indirip kurmanızı tavsiye ederim.
bunlardan farklı,kurdugum onlarca bilgisayarda sorun olmadı hocam.2 laptop,1 masaüstü ile 3 etti sorun çıkan sadece.
format atarken kullandıgım versiyonlar arasında farklı sürümde var.bide windowsu güncelledim,hepsiden farklı sürümler kurulu yani ama sorun ortak.
Muhtemelen çözünürlükle alakalıdır. Bulanıklık farklı çözünürlükte genelde daha büyük seçildiğinde ortaya çıkar. Ekran ayarlarınızdan en iyi çözünürlük kaç ona bakın. nvidia ekran kartını güncelleyin vs.
windows 10u kurdugumda tüm sürücüleri kendisi yükledi.acaba sürücüde mi sorun var diye nvidianın kendi yazılımını indirdim ve ekran kartını oradan manuel olarak bende tekrar kurdum hocam.o sayede biraz kullanılabilir hale getirdim yoksa ekrana bakılabilecek gibi degildi.nvida yazılımları ile biraz düzelttim ama geçici bi çözüm oldu yani.
olayın bende çözünürlükler alakalı oldugunu düşünüyorum ama bi çözüm bulamadım.monitörün çözünürlügü 1366*768.görüntü ayarlarındanda bu çözünürlügü seçtim,ölçeklendirme ise default olarak %100 ile geldi.ama o halde bıraktıgımda o kadar küçük bi görüntü varki,okunmuyor hiçbi yazı.karınca duası gibi kalıyor herşey

ölçeklendirmeyi artırıncada işte bulanıklık çıkıyor.
bu gösterdigin 2 yerde aynı degil mi hocam?yani 175 olan yeri,zaten 115 yazılan yerden yapmıyormuyuz?hem 115 hem 175 kısmını anlamadım tam olarak...