resulalagozoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba konuya dahil olmak istemedim ancak size kendi fikrimi sunmak istiyorum.

R10 Platformu doğru kitleye ulaşmanızı sağlar, doğru insanlarla çalışmanızı sağlar.
Vardır aralarında bir kaç çürük insan bunu bizde yaşıyoruz bu tür sorunları kişiselleştirmeden Şikayet kategorisinde işvereni şikayet ediniz mağduriyetinizi belirtiniz.

Burada bizleriz daha iyi daha güvenilir ticaret yapması en azından emeklerinin hakkını alması için çalışan R10 Yetkilileri var bu durumla şikayet kategorisinde belirttiğiniz de gereğini uygulayacaklardır.

Bu sizi bu şekilde ithamda bulunan kişileri de aynı şekilde şikayet konusu acabilirisniz işverenin uslubu da önemli.

R10 benim gözümde sadece bir ticaret forumu değil burada bir çok arkadaş, dost hatta abi ve kardeş edindim. Bence bu konuyu tekrar düşünün burada ki çoğu üye bu sorunu yaşıyor ama hiç birinin kişiliği bozulmuyor.

Yapmanız gereken ön ödeme almak vermeyi kabul etmiyor ise işi almamak.
Özgün bir iş yapsam belki haklısınız fakat yaptığım işlerde genelde onlarca insan mesaj atıyor ve içlerinde işveren ya en düşüğünü ya da istediklerine uyanı seçiyor. İhtiyacınız varsa o an kriter koymuyorsunuz. Bu sitede bir kere iş aldım onda da ödevi aldığım kişi 0 aldı ama yapan kişiye neden özgün ödev yapmıyorsun diye şikayet açmadım, puanına bakıp yaptırdım çünkü güvendim ve vebal almak istemedim belki yaparken hoca özgünlüğe bakmaz sallıyım zaten düşük tutar verecek tarzı düşünmüştür dedim. Ama bütün bu ince düşünmeler ya kadın olduğum için ya da ihtiyaç duyduğum için eziliyor ezilmese bile hava atılarak yok ediliyor. Mesela adam şey diyor, 10k para giriyor günde para senin paran mı koyucak? Burda çok şikayet konusu okudum bu tarz bi mesajdan sonra direkt küfürler havada uçuyor. Bu kısmı yaşamak istemiyorum. Bir umut halen vereceklerine güvendiğim için belki son ödememi alırım en azından onlar yoluna devam eder büyümemiş olur